TIBCO 2023

ELIDOR
are deosebita plăcere de a vă invita să vizitați
TÂRGUL INTERNAȚIONAL DE BUNURI DE LARG CONSUM
organizat de ROMEXPO în perioada 15 – 18.06.2023, Pavilion A.

Târgul TIBCO reunește zeci de expozanți din domeniul retail și nu numai.

TIBCO reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, de a studia produsele și serviciile oferite de firmele concurente, într-un mediu profesionist.

Prin organizarea Targului TIBCO, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel micii producatori, companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

TIBCO face parte din categoria târgurilor cu tradiție, numărându-se printre primele manifestări expoziționale organizate în România. 

TIBCO și-a extins tematica:

  • Salon pentru tine si familia ta: cosmetice, parfumuri, îmbracăminte, încălțăminte, bijuterii, băuturi, produse naturiste, dulciuri, cafea, cadouri etc.;
  • Salon pentru casa ta: decoratiuni interioare, electronice, electrocasnice, mobilier, bunuri de uz casnic;
  • Salon de sisteme de expunere spatii comerciale: echipamente, dotari si mobilier specific, case de marcat etc.;
  • Salon de servicii: servicii logistice, financiare, de consultanta, de asigurari;
  • Salon pentru un somn liniștit: echipamente si dispozitive medicale pentru terapia somnului, mobilier, saltele, perne, lenjerii, uleiuri, parfumuri de camera, literatura de specialitate;
  • Salon Bio Life & Style: produse și alimente bio, băuturi, semințe, ustensile de gatit, produse de curățenie bio, cosmetice naturale, îmbracăminte și accesorii handmade, obiecte de artă, articole bio pentru copii.

Produsele ELIDOR vor fi expuse la standul 26 – 27 ce este poziționat pe culoarul 1, învecinându-se cu standurile celor de la HOFIGAL, ZEPTER, FIONA, etc.

Vă stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare în legătură cu dezvoltarea SC ELIDOR SRL, cu modul inovativ în care au fost create și dezvoltate produsele, cu oferta comercială, cu așteptările noastre legate de efectele utilizării produselor, modul de colaborare și rezultatele economice ale relațiilor economice cu partenerii noștri.

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un comentariu