INFLUREX-prietenul la nevoie se cunoaste

   Influrex se defineste ca un produs cu abilitati terapeutice extinse de la activitatea anti-termica, diaforetica anticatarala, antibacteriana, pana la cea de puternic antioxidant, imunostimulator si antiinflamator.

In compozitia produsului se regaseste Sambucus Nigra (Soc) dotat cu capacitate antioxidanta de absorbtie a radicalilor liberi (ORAC). Sambucus Nigra inhiba replicarea virala si creste productia de citokine antiinflamatoare. Sambucus Nigra are in compozitie polifenoli, vitamina C si antociani.

Un partener de baza al Influrex-ului este Eryngium planum (Scai vanat), cu un efect antioxidant remarcabil (prin reducerea sintezei de oxid nitric).Are in compozitie steroli, saponine, diterpenoide, poliacetilene. Se remarca efectul antiinflamator si antibacterian larg G+ si G- (Escherichia Colli, K. Pneumonie si Pseudomonas, Stafilococul auriu).

  Salix alba (Salcia) este un vechi combatant din zorii civilizatiei umane impotriva sindroamelor inflamatorii, antialgic, antiagregant plachetar si anticoagulant. Salix alba intervine activ la pacientii de peste 65 de ani cu boli asociate grave, insuficienta cardiaca, tulburari de irigatie cerebrala, insuficienta coronariana, decupland in forta orice tendinta de trombozare pe teritoriile cu irigatii precare.

   Influrex este si un sedativ al inflamatiilor din nas, gat, faringe si zona traheobronsica si intervine favorabil in eliminarea puroiului din sinusurile afectate.

Gripa se transmite la orice varsta, inclusiv in grupele cu risc crescut (batrani cu boli asociate si copii). Complicatiile gripei pot deveni un pericol vital real – pneumonii, otite medii, sinuzite, etc.Gripa prin simptomele ei afecteaza capacitatea de munca (febra, astentie fizica, mialgii persistente, cefalee, dureri in gat).Gripa este contagioasa in primele 3-4 zile de la inceperea bolii, dar in acelasi timp un pacient cu gripa poate transmite boala cu o zi inainte ca simptomele sa apara (bolnavul nu este constient de potentialul contagios – atentie la copii si la batranii cu patologie asociata).

In aceasta tornada de semne si simptome de boala gripala, Influrex se implica in potentarea raspunsului imun si in diminuarea remarcabila a simptomatologiei incomode si din ce in ce mai agresive. Influrex se administreaza cate 3-4 cpr./zi cu multe lichide, daca se poate alcaline, naturale, la un pacient aflat in stare de repaus fizic.

Reamintim ca Influrex face echipa cu Ortogel care aplicat cutanat de 3-4 ori/zi scurteaza semnificativ din evolutia bolii gripale. Asa cum am mai spus si in alte ocazii boala gripala devine o afectiune cu extindere la nivel global, ea reprezentand un pericol potential pentru orice pacient aflat in circumstante vulnerabile, greu de sesizat in viata de zi cu zi (stare de deficit imun tranzitor, peste care se suprapun complicatiile de temut ale gripei).

Pacientii care au consumat Influrex au revenit de fiecare data la acest vechi prieten pentru ca s-a afirmat intotdeauna ca un element activ si transant in confruntarea cu boala gripala.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s