Cea mai frumoasa lectie de iubire, putere, lupta si perseverenta pe care o are un medic pentru pacientul sau.

wp_20170214_21_01_22_pro
 
Doctorul Sorin Godeanu, ,, Inger printre oameni”, Taifasuri, nr 615, 16-22.02.2017
   Vineri, 12 febr. 2017, libraria Carturesti a fost gazda unui eveniment de exceptie: lansarea romanului ,,Inger printre oameni”, tiparit la Ed. Andrei Books, Ramnicu-Valcea, purtand semnatura artistei Cristina Boboaca (alias Teresa Tina), cea mai frumoasa lectie de iubire, putere, lupta si perseverenta pe care o are un medic pentru pacientul sau.
 
Salvatorul unei artiste de talie mondiala
,,Imi voi trimite mereu ingerii in jurul vostru sa va protejezecin tot ceea ce faceti” (Psalmul 91). Se spune ca fiecare om are un inger care-l pazeste de aproape.Exista insa si cazuri in care oamenii se transforma peste noapte, in ingeri, atunci cand fac parte din categoria celor care-si confunda viata cu meseria. Acesta a fost si cazul doctorului Sorin Godeanu, medic la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, salvatorul unei artiste de renume mondial, celebra antrnoare Sun Zhi Ping de la Circul de Stat din Tianjin. Romanul ,,Inger printre oameni” este un elogiu adus doctorului Sorin Godeanu, ,,omul care mi-a oferit o lectie, omul in care am regasit speranta, prin simpla intersectie a vietii mele cu a dumnealui, o fiinta trimisa special de Dumnezeu pentru a-mi demonstra ca experientele la care ne supune viata pot pareainitial o catrastrofa, insa sunt de fapt o purificare a spiritului”, de Sun Zhi Ping si cantareata Teresa Tina, cea care a devenit martorul intregii intamplari din postura de translator.
Vindecare fara bisturiu
Cartea prezinta povestea marii artiste a Circului de Stat din Tianjin, mama Sun, cum au numit-o toti cei care au contribuit la salvarea sa atunci a fost pe marginea abisului, din momentul in care antrenoarea a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti aprope in nefiinta, dupa ce a suferit un accident vascular si pana cand a parasit aceea institutie si ,, redeschide, totodata, caile spre nenumarate vieti salvate, dar si o cale spre a nu uita si spre aducere aminte, pentru ca cei multi care au primit binefacerea sa-l aiba mereu in memorie pe un om adevarat, devenit inger pazitor de suflete”. Un film vazut si trait timp de cateva luni de un doctor daruit total meseriei, supus in permanenta datoriei si dorintei de a face imposibilul pentru a reda pacientilor sai dreptul la viata, medicul Sorin Godeanu, translatoarea Teresa Tina si mama Sun.O vindecare spectaculoasa, fara bisturiu, bazata pe experienta unui medic care nu si-a uitat niciodata juramantul si pe un protocol de planta medicinale cu totul exceptionale, banale in esenta, dar care au salvat un om din ghiarele mortii cand nimeni nu i-a acordat nici cea mai mica sansa.
,, Inger printre oameni” un volum sensibil, scris cu o maiestrie aparte care inlesneste accesul cititorilor catre bogatia si nobletea spirituala. ,,Din aceasta incercare am dobandit o lectie foarte vie: NICIODATA NU TREBUIE SA INCETEZI SA LUPTI, SA SPERI, SA CREZI IN VINDECAREA TA. Cu dragoste deplina si cu recunostinta eterna, Sun Zhi Ping”.
Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s