Cărbunele medicinal – un aristocrat modest

 

Cărbunele medicinal (Medocarb-Elidor) are o istorie ilustră, suprapusă peste Egiptul piramidelor, Grecia lui Hipocrat și Roma lui Galenus. Recomandările antice au rămas valabile în actualitatea prezentului.
Acest remediu și-a extins indicațiile terapeutice de la toxicologie, gastroenterologie la nefrologie, hepatologie, cardiologie.
Vom enumera indicațiile terapeutice:
1. Meteorism abdominal, flatulență, colita de fermentație, colita de putrefacție.
2. Enterocolita acută, boala diareica acută, boala turistului.
3. Toxiinfecția alimentară
4. Pirozis (reflux gastroesofagian, hernie hiatală), disconfort abdominal.
5. Greață, vomă (etiologii multiple)
6. Dislipidemie (scade colesterolul LDL)
7. Diverticuloze-diverticulite
8. Respirație urât-mirositoare
9. Scaune urât-mirositoare (se poate administra și la ileostomii, colostomii).
10. Intoxicații cu plumb, aluminiu, cadmiu, crom, nichel, zinc
11. Intoxicații cu alcaloizi și substanțe chimice de sinteză cu potențial toxic (stricnină, DDT, cocaină, aspirină, fenobarbital).
12. Boala renală cronică – cărbunele epurează sângele de substanțe deja absorbite de organism care sunt prezente în fluxul sanguin. Prin osmoză trece din sânge în intestin unde substanțele sunt adsorbite de cărbunele medicinal și apoi se elimină prin scaune.
13. Ficatul elimină deșeurile metabolice prin bilă, care se varsă în intestin, după care intră în circuitul enterohepatic. Cărbunele medicinal se opune reabsorbției de colesterol în circuitul enterohepatic iar colesterorul se elimină prin scaun.
14. Cărbunele poate adsorbi viruși, bacterii, stafilococi și salmonele, paraziți, pe care apoi îi elimină pe cale digestivă joasă.
15. Cărbunele este hidrofob, în schimb e un mare adsobant de gaze în porozitățile de 1-2 nanometri.
16. Cărbunele medicinal este încărcat electric negativ prin urmare atrage toxinele încărcate pozitiv.

Cărbunele medicinal stimulează detoxifierea naturală. Administrat zilnic la animale de laborator – șobolan, doctor Frolkis – gastroenterolog, a prelungit viața lor cu 34%.
Cărbunele medicinal este un mare consumator de radicali liberi, pe care îi capturează și apoi îi elimină pe cale digestivă.
În calitate de antioxidant, oferta cărbunelui medicinal devine extrem de interesantă în orice afecțiune cu potențial oxidativ major (boli infecțioase grave, traume majore, boli de sistem, etc.)
Cărbunele medicinal elimină produșii intermediari toxici care provoacă anemie la bolnavii neoplazici.
Analiza paletei extinse de indicații la cărbunele medicinal confirmă înalta valoare a acestui produs simplu, ușor accesibil, care indubitabil va trezi interesul întregii lumi medicale.
ACEST PRODUS NU ESTE DIGERABIL ȘI NICI NU SE ABSOARBE INTESTINAL PRIN URMARE ESTE EXCLUSĂ TOXICITATEA. FOLOSIREA PRELUNGITĂ A CĂRBUNELUI MEDICINAL NU PRODUCE DEPENDENȚĂ, NU DĂ REACȚII SECUNDARE, CEEA CE ÎL IMPUNE CA UN PRODUS DE PRIM RANG ÎN MEDICAȚIA AFECȚIUNILOR ENUMERATE.
Se administreaza în mod obișnuit 3-6 cpr./zi.
Firma Elidor îl produce de peste 10 ani, dovedind eficacitate în afecțiunile curente.
Bioent, un produs derivat din cărbunele medicinal (are în plus bacillus bulgaricus – probiotic), reprezintă un adevărat bodyguard al tubului digestiv, fiind produsul de primă alegere în tulburările digestive care apar în mod neașteptat (boala diareică a turistului, enterocolite, toxiinfecții alimentare).

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria afecţiunilor gastroduodenale, antiinflamator, antioxidant, antiparazitare, colon iritabil, constipatie, detoxifiere, efect balsamic local si cicatrizant, medicale, meterorism, parazitoze, probiotic, regenerator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s