Ursomax – reglator cronobiologic si detoxifiant

Succesiunea anotimpurilor simetrica si echilibrata induce organismelor vii rezonanta cu fenomenele astronomice pe distanta situata intre cele 2 solstitii, antrenand intreaga simbolisitica fundamentala a medicinii prin pozitionarea lor antagonica si complementara.

Raportat ca fenomen caracteristic poporului roman, transhumanta reprezinta imaginea vie si explicita a formulei de corespondenta a unui areal geografic dinamic cu scurgerea timpului astronomic si implicit biologic, unde care acest popor isi acorda modul de viata la cronosul sistemului solar.

Modul de viata arhaic a insemnat sincronizarea existentei noastre biologice la ciclicitatea cosmica reprodusa cu fidelitate matematica in geo-spatiul mediteranean si carpatic.

Pe acest fundal complex, dar coerent, detoxifierea corespunde unui reflex ancestral de regasire a propriei existente pe marea bucla intre cele 2 solstitii, repere esentiale ale vietii pe pamant.

Detoxifierea extrasa din ritualurile samanice si din vechile traditii populare, sunt efectiv relicvele unui itinerar de viata care candva era practicata in mod curent.

Exemplul natural cel mai pregnant este al ursului carpatin unde detoxifierea reprezinta UN MOD DE VIATA.

In acest context Ursomax (Elidor) reprezinta un produs emblematic pentru viata traita natural.

Eliminarea incarcaturii metabolice cu potential patogen ridicat, in mod eficient si fara fenomene secundare neplacute (de tip colici, transpiratie abundenta, astenie fizica) sunt caracteristice produsului Ursomax (Elidor).

Calitatile terapeutice ale Ursomax-ului sunt multiple.

Leurda din compozitia produsului contine adenozina in cantitati de 20 de ori mai mari decat Allium Sativum (usturoi), ceea ce il recomanda in mod expres in cardiopatia ischemica cronica, in prevenirea accidentului vascular cerebral (AVC) prin mentinerea elasticitatii vaselor.

Este antiaterogen, previne tromboflebitele prin mecanism fludifiant si antiagregant.

La pacientii cu probleme pulmonare are activitate antibacteriana si antifungica.

La pacientii cu disfunctie tiroidiana (hipofunctie) administrarea de Ursomax (Elidor) produce o adevarata relansare hormonala.

Are indicatii de asemenea in gastroenterologie si in boli precum diareea acuta si cronica, meteorism, afectiuni biliare.

In cazul pacientilor obezi administrarea prelungita de Ursomax (Elidor) optimizeaza greutatea prin mecansime neuroendocrine.

Efectul anti-aging se realizeaza prin capacitatea antioxidanta, reglarea microcirculatiei si blocarea osteoporozei.

Mentionam ca Ursomax (Elidor) este util si in traumatologia cranio-cerebrala prin stabilizarea leziunilor datorita efectului antioxidant, fludifiant, antiinflamator si diuretic.

Administrarea de Ursomax incepe de la 2 cpr./zi administrate a-la-longue si poate ajunge pana la 6 cpr./zi in cazurile acute (traumatologie).

Ursomax se poate administra in protocoale terapeutice, adaptate cazurilor particulare.

Dr Sorin Godeanu

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un comentariu