Gelul venotonic noi indicatii terapeutice

497178Ca practicant al unei discipline care lucrează cu certitudini am dorit să testez Gelul Venotonic. După o zi cu activitate intensă (program de sală de operaţie susţinut) când simţeam greutate în gambe şi molet, parcă erau de plumb, am administrat produsul gel venotonic. S-a produs imediat o senzaţie de uşurare şi de răcoare la nivelul membrelor ineferioare. Această experienţă simplă dar relevantă m-au determinat să gândesc o extindere a utilizării acestui produs şi astfel prin administrarea pre- şi postoperator să fie ameliorat şi totodată accelerat procesul de vindecare scăzând staza şi edemul postoperator.

Eficacitatea produsului a fost demonstrată pentru o mare diversitate de cazuri inclusiv intervenţii chirugicale mai laborioase, cum ar fi abdomenoplastie, monoplastie şi în leziunile membrelor superioare, observându-se o ameliorare în circulaţie. În cazurile cronice unde este necesară o pregătire preoperatorie, administrarea produsului cu două săptămâni înainte şi apoi o lună după operaţie, contribuie la ameliorarea denajului venos şi accelerarea vindecării.

În prezent este în derulare un studiu anatomo-patologic în ceea ce priveşte efectul gelului în leziunile posttraumatice distale ale membrelor inferioare şi superioare chiar din timpul tratamentului chirurgical cu evaluarea postoperatorie repetată.

 

Dr. Sorin Godeanu

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s