Antihipertensivele naturale

Deşi tratamentul antihipertensiv este relativ simplu, numărul celor cu hipertensiune este tot mai mare şi, paralel cu acest fenomen, creşte şi numărul complicaţiilor (accidente vasculare cerebrale, insuficienţă renală cronică, insuficienţă cardiacă congestivă etc.).

Situaţia este oarecum paradoxală. Numărul produselor antihipertensive a crescut ameţitor (există text bookuri care dezbat efectiv numai acest domeniu, fiecare revistă medicală prezintă câte 2-3 noi produse în fiecare număr). Ce se întâmplă? Nu cumva spectrul efectelor secundare este cel care stimulează cântările febrile?

Este cert că ne aflăm într-un cerc vicios. Peste 95% din totalul cazurilor de hipertensiune nu au o cauză etiologică certă. Totul se reduce la nivel de supoziţie: stresul, viaţa dezordonată, consumul mare de cafea, ţigări etc. Pentru acest segment sugerăm, cel puţin pentru fazele iniţiale, un tratament natural antihipertensiv.

Normoton (combinaţie de valeriană, talpa gâştei şi păducel) 3-4 cp/zi poate rezolva cazurile care se produc prin stres, surmenaj etc.

Alitensin se poate adăuga în cazul în care vârfurile tumorale sunt de amplitudine mai mare recomandabile fiind 2-3 cp/zi.

Combinaţia Normoton cu Alitensin este sinergică. Dacă pacientul trece printr-o situaţie conflictuală, se recomandă Antistres (Elidor) câte 2-3 cp/zi, iar noaptea Calmoplant 1-2 cp/zi. Tratamentele naturale reprezintă o opţiune pentru mulţi pacienţi din restul Europei

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Antihipertensive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s