Tratamentul afectiunilor respiratorii in sezonul rece

Tratamentul bolilor de aparat respirator,in sezonul rece, implica o abordare simpla si eficienta, pentru ca populatia afectata este reprezentativa nu numai de varstele extreme(copii si batrani),ci si de varstele active(salariati,student,etc).

Prin experienta acumulata de-a lungul timpului,am ajuns la concluzia ca tratamentul virozelor respiratorii(raceala,gripa,etc.) trebuie facut in stadiul precoce,pentru ca aparitia semnelorbsi simptomelor de gravitate marita(febra in platou,frison,astenia fizica extrema,cefaleea intensa,fotofobia) deja plaseaza pacientul la nivelul la care numai medicul specialist poate decide tratamentul adecvat.

Prin urmare,asa cum am explicat si in alte articole,aplicatia cutanata de FRECTIA ELIDOR ,urmata de KINETIC GEL, preintampina influenta nefasta a mediatorilor inflamatori care declanseaza o patologie agresiva ce poate induce sindroame greu de controlat,chiar in spitalele dotate cu aparatura performanta (sindroame febrile,afectiuni pulmonare grave,imunodepresie,etc). Din cazuistica pe care am avut-o, acest binom terapeutic : FRECTIA ELIDOR si KINETIC GEL a reprezentat o arma extrem de redutabila in stoparea sindromului ininflamator sistematic.Aceasta faza a tratamentului trebuie sa fie insotita de administrarea unor produse naturale ,care prin efectul lor complementar pot contribui la ameliorarea raspunsului imun,la scurtarea perioadei in care bolnavul este efectiv implicat in lupta contra bolii.

Astfel:

INFLUREX PLUS (4-6 tablete/zi) prin efectul lor antitermic,sudorific,imunostimulator si expectorant contribuie la ameliorarea tabloului clinic

BRONHOPLANT-sirop si tablete-induc scaderea curbei febrile,fluidificarea secretiilor bronsice,au si rol de antibiotic,decongestiv pulmonar de acest tip.

ECHINACEEA PLUS PROPOLIS( 3-4 tablete/zi) are puternic efect imunostimulator,cat si antiinflamator

SIROPUL PULMO-EXPRES cu efect expectorant,fluidifiant,antitermic,eficienta superlativa.

SIROPUL DE PODBAL CU RIDICHIE NEAGRA – in cazul in care apare tuse accentuata,fara expectoratie.

Se recomanda administrarea acestor siropuri, ambele in doze de 3-6 linguri/zi.

Deoarece acest protocol a fost aplicat cu succes in zeci de mii de cazuri,a fost denumit METODA ELIDOR. Acest protocol este simplu,natural,costurile atractive si rezultatele performante ,in comparatie cu alte tipuri de tratament.

Dr Sorin Godeanu

 

 

 

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s