FRUMOSUL-HRANA ZEILOR

Pictogramele codului genetic uman au construit geometria frumosului anatomic,iar mitologia povesteste mistuirea inimilor zeilor indragostiti de plasmuirea de lut.

Frumosul declanseaza energiile subtile din entitatile sensibile.Picioarele frumoase au scris istoria lumii de la origini pana in prezent,pentru ca inductia emotiei artistice este comuna atat la oameni,cat si la zei.

Frumosul contemplat este tezaurizat in labirintul sufletului,ca o religie monoteista si ramane de altfel semnul heraldic al trecerii pe pamant.

Profilaxia aparitiei varicelor, modificarilor si deformarilor articulare, este esentiala pentru echilibrul psihic al femeii.Gel Venotonic -Elidor este un produs reper in profilaxia si tratamentul insuficientei venoase cronice (se administreaza de cel putin 2-3 ori/zi dimineatza si seara in aplicatii locale,pe o perioada de cel putin 2-3 ori/sapt,in alternanta cu Gel Venoforte -Elidor, cu acelasi mod de aplicare).

In profilaxia deformariilor articulare si prezervarea mobilitatii articulare indicam Ortogel-Elidor,aplicatii locale de 2-3 ori/zi, in alternanta cu Artrosalz-Elidor,aplicatii de 2-3 ori/zi timp de 2-3 sapt.

Detoxifiantele sunt necesare pentru a elimina mediatorii inflamatori ca si produsii toxici de catabolism.Recomandam Depurex-Elidor 2 cpr de 2 ori/zi timp de 30 zile cu pauza de cel putin 30 zile ,ca si Ursomax 2 cpr de 2 ori/zi timp de cel putin 3 luni.

In aprecierea starii de sanatate se vor face evaluari la cel putin 6 luni de zile pentru a putea intervenii in mod activ in corectarea evolutiei pentru evitarea unei patologii de sistem.

Mentinerea somaticului feminin la parametrii functionali normali face diferenta intre viata traita ca un vis frumos si viata traita ca un cosmar.

Dr Sorin Godeanu

Laboratoarele Elidor

497178 gel_venoforte

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s