SINVERTIN–GHIMBIR si SALVIE

PRIMA APLICATIE FITOTERAPEUTICA IN ANESTEZIE

ghimbir_salvie_20

Greata,voma,tulburarile de echilibru(raul de avion,de masina,de vapor,etc)reprezinta o categorie de simptome care etiopatogenic sunt generate atat de urechea interna,cat si de formatiuni specializate din structura SNC-trunchi cerebral.

Tratamentul alopat in mare masura nu este etiologic si comporta o serie de efecte secundare greu de de suportat.Abordul acestui conglomerat din sfera ORL si neurologie, prin medicina naturala,poate sa aiba rezultate deosebite.

Produsul GHIMBIR si SALVIE  (SINVERTIN) este un astfel de produs cu urmatoarele indicatii:

-1.Raul de miscare (avion,masina,etc.)

-2.Greata,voma

-3.Antioxidant

-4.Combate, de asemenea,greata si voma ce insotesc tratamentul chimioterapic antineoplazic.O aplicatie oarecum neasteptata s-a realizat la pacientii cu cefalee intensa,greata,voma,ameteli,intervenite postrahianestezie lombara in cazuri de afectiuni ortopedice (col femural,fracturi de gamba,femur,proteze coxofemurale).

Timp de cel putin sapte ani am tratat aceasta categorie de pacienti in serviciile ortopedice printr-un algoritm extrem de simplu:

-1.hidratare energica pe cale venoasa 2000-3000ml ser fiziologic sau Ringer

-2.administrarea sublinguala de GHIMBIR si SALVIE ( SINVERTIN) cu 2-4 comprimate (exceptii de la hidratare au fost pacientii cu insuficienta cardiaca congestiva si pacientii cu insuficienta renala cronica).

Cefaleea postrahianestezie se instaleaza de obicei a doua zi de la rahianestezie.Pacientul in afara de cefalee mai are un cortegiu simptomatic suparator si agresiv:greata si voma intensa,ceea ce face ca hidratarea orala,ca si alimtatia sa nu fie posibila,tulburari de echilibru (pacientul nu se poate ridica de la planul patului).

Dupa administrarea de GHIMBIR si SALVIE (SINVERTIN) ,in cel putin 2-3 ore simptomele suparatoare incep sa se estompeze,pacientul revenind la normal.

Pacientii tratati astfel au evoluat fara nici o alta complicatie si au reluat activitatile zilnice din saloanele de ortopedie,putandu-se hidrata oral si alimenta fara niciun impediment.De asemenea au putut sa se ridice de la planul patului si sa facamiscarile pe care operatia le permitea.Pentru simptomele mentionate la inceputul articolului (rau de avion,masina,vapor,etc.)se recomanda 2-4-6 comprimate in functie de gravitatea lor.

Recomandam Ghimbir si Salvie (Sinvertin) fara nici o rezerva,deoarece ambele plante nu dispun de potential toxic.Utilizarea de SINVERTIN (GHIMBIR si SALVIE ) in cefaleea postrahianestezica poate fi inregistrata ca prima aplicatie fitoterapeutica in domeniul anestezologiei moderne.

Dr Sorin Godeanu

Laboratoarele Elidor

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s