URSOMAX-Pastila de supravietuire

  HIBERNAREA URSULUI CARPATIN ESTE UN FENOMEN CARE SFIDEAZA LIMITELE DE TOLERANTA BIOLOGICA. ACEASTA PERIOADA DE CATEVA LUNI II PERMITE URSULUI TRANSBORDAREA DIN PERIOADA DE IARNA IN ALT ANOTIMP IN CARE PADUREA ESTE DOMINANTA DE CLOROFILA.

 ursomax_40

    Aceste plante intra in componenta pastilei de supravietuire – URSOMAX. Puterea de detoxifiere a acestor ierburi este fara termen de comparatie.   In clinica umana pentru a trata un caz asemanator este nevoie de epurare extrarenala.                                                Plantele consumate de urs ii refac acestuia potentialul biologic,permitandu-i sa supravietuiasca intr-o lume in care cel mai puternic face legea.                                                                                                                                                                                                                                      

Indicatii de utilizare URSOMAX:

1.Pacientul cu diagnostic clinic de accident vascular cerebral confirmat imagistic, AVC ischemic, primeste URSOMAX pentru a impiedica edemul cerebral acut perilezional.In cazul in care pacientul are un scor Glasgow mai mare(peste 12)si actul de glutitie este prezent,se dau cate 4-6 cpr/zi. Cand pacientul nu este cooperant se introduce o sonda naso-gastrica prin care se administreaza URSOMAX.

2.Pacientii cu antecedente eredocolaterale de boli cardiovasculare pot primi profilactic URSOMAX– antiaterogen/antitromboflebitic.

3,Pacientilor cu retentie de acid uric li se administreaza URSOMAX pentru eliminarea acidului uric (cate 4-6 cpr./zi).

4.Pacientii cu reumatism cronic degenerativ beneficiaza de calitatile detoxifiante ale produsului, ca si de capacitatea anti-oxidanta a acestuia.

5.Pacientii cu sindrom diareic acut sau cronic, boala dizenterica acuta,afectiuni biliare,colici intestinale,meterorism,parazitoze intestinale,beneficiaza de asemenea de administrarea de URSOMAX,cate 2 cpr, la 8 ore(cate 6cpr./zi).

6.In disfunctia tiroidiana (hipotiroidie), dupa administrarea de URSOMAX (1-2 cpr./zi dimineata),se produce o adevarata relaxare hormonala cu normalizarea activitatii tiroidiene.

7.Pacientii obezi,femei si barbati,in urma tratamentului cu URSOMAX isi optimizeaza greutatea,prin mecanisme de reglare neuroendocrine.Se administreaza 3-4 cpr./zi.

8.Efect anti-aging prin actiunea antioxidanta,reglarea microcirculatiei la nivel cerebral,pulmonar si digestiv,stoparea ostoporozei.

9.URSOMAX are calitati bactericide si antifungice si se poate administra cu succes la pacientii imunocompromisi pentru prevenirea pneumopatiilor bacteriene sau fungice.

Conceptual, URSOMAX este o pastila de supravietuire, care consumata in conditii de stres maximal echilibreaza functiile organelor vitale, oferind stabilitate in sistemul metabolic si neuroendocrin.

 

Dr Sorin Godeanu

Laboratoarele Elidor

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria afectiuni biliare, afecţiunilor gastroduodenale, anti-age, antiinflamator, cardioprotector, constipatie, detoxifiere, hipotiroidie, medicale, meterorism, obezitate, parazitoze, retentie de acid uric, reumatism degenerativ, vasodilatator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s