BIOENT-un,,bodyguard,, de elita pentru tractul digestiv

Bioent reprezinta alaturarea fericita de carbune medicinal de tip Medocarb si de probiotic Lactobacillus bulgaricus.

 Nenumaratelor cazuri rezolvate cu Bioent din patologia digestiva ce de ex.:diareea estivala,diareea calatorului,dispepsie,flatulenta,colon iritabil,gastroenterite,enteroviroze,enterocolite li se adauga in prezent indicatia de a folosi acest produs in infectiile Clostridium difficile (colita pseudomembranoasa).

Infectia cu Clostridium difficile produce toxine de tip A si B la nivelul colonului, cu inducerea inflamatiei agresive pana la distrugerea tisulara (de la interior spre exterior).Tesutul distrus se elimina amestecat cu sange si puroi in scaun.

Contextul clinic(pacient sub tratament antibiotic prelungit) corelat cu tabloul clinic(diaree cu 5-15 scaune pe zi,dureri abdominale severe,pierderea apetitului,febra,sange si puroi in sange,pierdere in greutate,deshidratare),motiveaza logic diagnosticul de colita pseudomembranoasa.647_3166

Acest diagnostic se confirma prin:

1.identificarea toxinelor A si B in scaune;

2.imagine caracteristica endoscopic de colita pseudomembranoasa;

3.ingrosarea peretelui colonic la CT.

Statistica din ultimii ani descrie o crestere alerta de cazuri de colita pseudomembranoasa, ca si o agravare a tabloului clinic la un numar mare de cazuri.Necesitatea identificarii unor produse cu caracter curativ este presanta administrarea de Metronizadol si Vancomicina pe cale orala, pentru o perioada de cel putin 10 zile, ramane un reper esential al tratamentului.

Bioent administrat concomitent cu Metronizadol si Vancomicina beneficiaza de 2 circumstante ofensive importante:

1.Lactobacillus bulgaricus ramane probioticul de electie recunoscut in literatura de specialitate in lupta cu Clostridium difficele.

2.Carbunele medicinal de tip Medocarb actioneaza prin confluenta calitatilor de astrigent,antiinflamator,absorbant (absoarbe sustinut secretiile patologice din interiorul colonului-toxine ,mediatori chimici inflamatori ,celule moarte,endotoxine,spori,etc.).

Actiunea certa ,rapida,eficienta si sincrona,a germenilor de tip lactobacillus bulgaricus cu cea a cleaner-ului colonic-carbunele Medocarb– directioneaza salutar evolutia colitei pseudomembranoase si opreste producerea de recidive (relapse).

Administrarea de Bioent ,atat curativ ,cat si profilatic in aceasta afectiune se face cu o doza de 4 comprimate la 6 ore, tinand seama de suprafata extinsa a colonului agresionat microbian ,ca si de cantitatile mari de deseuri biologice,toxice,care trebuie sa fie preluate de un ,,carrier,,(transportor) eficient.

In acest context, Bioent poate fi considerat un ,,bodyguard,,de elita pentru tractul digestiv.

Dr Sorin Godeanu

Laboratoarele Elidor

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria afecţiunilor gastroduodenale, antiinflamator, antioxidant, antiparazitare, colon iritabil, constipatie, detoxifiere, medicale, probiotic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s