PICIOARE DE VIS

Primavara vine pe aripile desfasurate ale calatorilor stelari,pentru a culege aerul strecurat printre florile de magnolie.Misiunea ancestrala a salbaticiunilor din padure de a-si vedea umbra la sfarsitul iernii, a ramas un plic inchis pentru oameni,fiindca cei care puteau sa-l citeasca au parasit  Olimpul de foarte mult timp.

Anatomia vie induce vibratii subminale prin mistica broderie a picioarelor frumoase,care compun mesaje cu dedicatie dezinvolta si provocatoare de durata alunecarii unei petale de trandafir prin fata ochilor.Autentificarea senzualitatii feminine prin geometria perfecta a picioarelor invadeaza imaginatia unor ,,Don Juani,, care viseaza cu ochii deschisi.

Aceste coloane de templu neglijate estetic,deprima si inhiba pornirile impetuoase ale lui Eros.Contrastul acut si dureros intre fizionomia angelica a unei doamne si prezenta intempesiva a crapaturilor din calcaie sau varicele agresive la o femeie cu bust impresionant si talie de invidiat impun aplicarea unui protocol simplu si eficient pentru a elimina musafiri nepoftiti din poza de familie.

Insuficienta venoasa cronica este un adversar feroce al picioarelor frumoase.

 Tratamentul profilactic este esential si consta in aplicatii de Gel Venotonic(Elidor) timp de cel putin 2 ori pe zi,dimineata si seara,timp de 2 saptamani,cu alternanta de cel putin inca doua saptamani de Gel Venoforte (Elidor),alaturi de Venofort ( Elidor) comprimate(aplicatii cu Gel Venoforte de 2 ori pe zi /comprimate Venofort 2 dimineata si 2 la pranz).

Pentru a opri evolutia nefavorabila a bolii varicoase ,tratamentul trebuie sustinut a-la-long.

Nu se exclude prezenta de hemoroizi externi(incomozi si inestetici) pentru care recomandam crema unguent Lizoflam(Elidor)-aplicatii locale de 2-3 ori pe zi.

Calcaiele crepate, mai ales in anotimpul cald,reprezinta o imagine de cosmar pentru ambele sexe.Prezenta lor opreste irevocabil accesul persoanei in cauza la un statut superior.Dintr-un anumit punct de vedere ,crapaturile din calcaie pot fi considerate o urgenta cosmetico-dermatologica.Remediul verificat reprezinta crema de calcaie(Elidor) cu aplicatii de cel putin 2 -3 ori pe zi ,la care se poate adauga Gelul Cicatrizant(Elidor).Tratamentul poate fii uneori de durata.

Pilozitatea membrelor inferioare la femeie,masculinizeaza atmosfera incojuratoare,sugerand apartenenta lor la clubul elicist al amazoanelor.

Aplicatia de Celidor (Elidor) -ceara naturala cu propolis,o scapa pe femeie de acest amanunt aparent nesemnificativ,dar cu atatea implicatii de imagine.

Nu trebuie uitat ca pentru un picior catifelat se poate oferi si un regat.

Dr Sorin Godeanu

Laboratoarele Elidor

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria antiinflamator, antioxidant, medicale, vasodilatator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s