Tratamentul natural al accidentului vascular cerebral

Un accident vascular cerebral (AVC) se produce când un vas de sânge care o irigă o anumită zonă a creierului se sparge sau este blocat de un chiag de sânge. Celulele nervoase din zona corespunzătoare sunt afectate şi vor muri într-un timp determinat.

Printre cauzele AVC ischemic enumerăm :ateroscleroză cu scăderea elasticităţii peretului vascular, fibrilaţie atrială şi alte aritmii cardiace, valvolopatiile, tulburări de coagulabilitate, inflamarea vaselor sanguine, infarct miocardic.

Tratamentul profilactic în cazul AVC ischemic este mult mai eficient decât tratamentul unui AVC deja instalat fiind dominat de sechele neurologice mai mult sau mai putin grave şi efectele secundare ale afecţiunilor terapeutice.

Tratamentul profilactic trebuie început cît mai timpuriu prin controlul factorilor de risc prin intermediul produselor naturale:

-hipertensiunea arterială poate fi tratetă cu Normoton (2-3cp/zi), sau Autensin (2-3cp/zi).

-diabetul zaharat – aprope un sfert din persoanele cu diabet zaharat excelează prin AVC. Riscul de accident vascular creşte de două ori în prezenţa diabetului zaharat.

-nivelul crescut de lipide serice poate fi tratat cu Infralipid U (4-6cp/zi)

-fumatul poate fi combătut cu Antitabac, iar alcoolul cu produsul Contralcool (3-4cp/zi)

-în cazul obezităţii recomandat este Activ Mod (3-6cp/zi).

Corectarea factorilor de risc creează premisele unei diminuări mari uneori dramatice ale probabilităţii producerii accidentului vascular cerebral..

Medicaţia naturală se poate implica major mai ales pe versantul profilactic ţinând seama că dieta zilnică se poate armoniza cu predispoziţiile genetice ale terenului pe care îl tratăm. Rata succesului va fi cu atât mai mare cu cât recunoaştem mai precoce tendinţa unui bolnav de a evolua spre o anumită patologie putând interveni astfel cu factorii de corecţie mai sus menţionaţi.

 

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s