Picioarele frumoase, un ideal greu de atins?

Parte importantă din somatică, picioarele au privilegiul de a confirma spusele unui mare savant, care afirma că “anatomia este ştiinta formei vii”. Femeile, prin “designul” lor elaborat de Mama Natură, trebuie să adauge un plus de frumuseţe părţilor care sunt expuse mai mult sau mai puţin generos privirilor de toate felurile (admirativ, contemplativ etc).

S-a afirmat că personalitatea poate fi decodificată după forma şi dinamica mişcării picioarelor. Înţelegând că picioarele constituie una din zonele cele mai des vizitate de radarul semenilor, concluzionăm că îngrijirea lor reprezintă un obiectiv esenţial în viaţa de zi cu zi a femeii moderne.

Un picior cu desen svelt, neinvadat de tulburările de circulaţie venoasă şi nici de modificările articulaţiilor, poate reprezenta o adevărată provocare pentru esteticul uman.

În ceea ce priveşte eficienţa actului terapeutic, trebuie să recunoaştem că profilaxia este mai eficientă sub toate aspectele, lăsând ca medicina curativă (intervenţionistă sau conservatoare) să-şi dispute rezultatele mai mult sau mai puţin discutabile.

În acest context, propunem un set de “paşi” pentru a menţine şi întreţine frumuseţea naturală a picioarelor cu geometria catifelată cu concentraţia quantum satis de real şi imaginar.

Menţinerea unei circulaţii venoase fiziologice (mai ales la cei cu antecedente eredocolaterale sugestive pentru boala varicoasă, ca si în activităţile desfăşurate numai  în picioare (stomatologi, stewardeze etc.) impune administrarea profilactică de Gel Venotonic (Elidor) în alternanţă cu Gel Venoforte (Elidor) de cel puţin 2 ori/zi (seara şi dimineaţa).

În cazul în care administrarea de dimineaţă este imposibilă, se poate da Venofort (Elidor) comprimate, care poate îmbunătăţi răspunsul terapeutic.

Modificările articulare pot fi prevenite prin folosirea de Mobil Gel (Elidor) (seara şi dimineaţa) împreună cu Ex-Reuma (Elidor) 3-6 cpr./zi (conţine aspirină naturală).

Femeile sănătoase ilustrează atributul unui organism cu fiziologie normală.

Administrarea de Api-Osteomarin (Elidor) şi Mineralveg (Elidor) pot ameliora calitatea formelor. Ca posologie: 3-6 cpr./zi pentru Api-Osteomarin (Elidor) în funcţie de deficitul mineral.

Micoza interdigitală se poate trata cu MicoGel (Elidor), aplicaţii locale de 2-3 ori pe zi; picioarele care transpiră – cu Gel Antisudorific pentru picioare (Elidor) cu 1-2 aplicaţii/zi.

Călcâiele, de multe ori neglijate (este posibil ca şi Ahile să-şi fi neglijat călcâiul şi toţi ştim ce-a păţit) prin expunerea lor la mediul înconjurător, pot aduce date esenţiale despre starea de igienă a individului, ca şi despre fiziologia lui.

Pentru menţinerea unui tegument integru recomandăm Crema pentru călcâie (Elidor), cu rezultate excepţionale în multe cabinete de înfrumusetare. Nu trebuie uitată depilarea cu Ceară depilatoare cu propolis (Elidor), cu ceară de albine, care poate rezolva tranşant eliminarea imaginii de picior masculin.

După şedinţe de epilare cu Ceară depilatoare cu propolis (Elidor), recomandăm Gel Calmant după epilare (Elidor), care conţine muşeţel, ulei de cătină presat la rece, gălbenele, propolis.

Aceşti paşi constituie un BAREM minimal pentru ca picioarele să devină ambasadori ai FRUMOSULUI NATURAL într-o lume dominată de kitsch-uri.

Dr Sorin Godeanu

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s