Antiinflamatorul ideal – exista?

Cercetările farmaceutice se polarizează pe parametrii ideali: efecte terapeutice maxime şi efecte secundare minime. Dar la fel ca şi Fata Morgana produsul aşteptat când te apropii de el se volatilizează.

Studiile clinice entuziaste de la început de drum le simţi cum îşi modifică „ph-ul” şi devin treptat tot mai acide prin observaţia unor efecte secundare neaşteptate. Fără a exagera putem afirma că gelul antiinflamator cu extract de plante se bucură de o serie de calităţi care îl propulsează în clasa produselor cu efect cert antiinflamator şi antialgic. Efectul se instalează după aplicaţia cutanată pe o fereastră de timp de circa 6 ore, treptat ajungând la un maximum după care rămâne în platon de circa 8 ore. Se recomandă 3 aplicaţii pe zi la 8 ore.

Acest produs se adresează unor afecţiuni pe o plajă întinsă:traumatologie – afecţiuni acute : contuzii musculare, entorse, luxaţii, contuzie toracică cu fracturi costale, dijuncţii controsternale, etc., reumatism cronic degenerativ : coxactroză, spondiloartroză, coxartroză., status postoperator: intervine în narsing-ul pacientului ortopedic şi nu numai care este obligat să rămână la pat perioade prelungite (săptămâni, luni, etc.) şi previne apariţia complicaţiilor de temut: pneumologie, tromboflebite, escare, determinate în mare parte de modificările circulatorii localizate care se suprapun peste sindromul inflamator sistemic.

Ameliorarea efectului terapeutic la acest produs(care este un gel) se obţine prin badijonaj în zona vizată, dureroasă cu frecţie cu câteva minute înainte de aplicarea gelului antiinflamator.

Rolul acestui gest simplu este eliminarea stratului de grăsime cutanată pentru ca gelul să depăşească bariera dermică.

Acest produs a fost folosit pe loturi masive de pacienţi din categoriile mai sus menţionate. Rezultatele terapeutice în numeroase cazuri au fost peste aşteptări. Efectele secundare sunt nesemnificative, iar contraindicaţiile, limitele nu se aplică direct pe plagă, contraindicaţii relative la bolnavii cu psoriazis.

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria medicale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s