CRAMPE MUSCULARE

CRAMPELE MUSCULARE SE POT TRATA CU PRODUSE NATURALE ELIDOR

Crampele musculare sunt contractii musculare involuntare ale unor muschi sau ale unor grupe musculare. Muschii gambei, muschii posteriori ai coapsei, muschii bratelor, muschii abdominali si intercostali sunt cele mai frecvente grupe musculare. Printre cauzele aparitiei acestor manifestari se numara frigul, caldura, oboseala musculara, pozitia vicioasa a membrelor, efortul prelungit, hiperventilatia, miscari incorect executate dar si deficitul de calciu si magneziu, deshidratarea si pierderea unor minerale prin transpiratie. Apar cel mai frecvent noaptea dupa efortul de peste zi. Cei mai predispusi sunt sportivii in timpul practicarii unui sport. Crampele determina aparitia unor dureri intense si incapacitatea folosirii muschilor afectati.
Pentru prevenirea crampelor musculare recomandam o buna hidratare a organismului pentru a elimina toxinele acumulate, evitarea exceselor de proteine (mesele copioase), un aport adecvat de calciu si magneziu dar si alimente bogate in vitamina C, B, E si D.
Tratament fitoterapic. Calmarea crampelor musculare se realizeaza prin aplicarea pe zonele afectate a preparatului MOBIL GEL (ELIDOR) de 2-3 ori pe zi. Daca manifestarile sunt indelungate si apar si in repaus, recomandam si utilizarea de API OSTEOMARIN (ELIDOR) 3-4 comprimate pe zi cu rol mineralizant si energizant si MINERAL VEG (3-4 comprimate/zi). Pe langa hidratarea adecvata si alimentatia corecta recomandam utilizarea de DEPUREX 3-4 comprimate pe zi, cu rol de eliminare a toxinelor. Persistenta simptomatologiei reclama afectiuni cu substrat organic care necesita consult, investigatii si tratament de specialitate.

Dr. Elena Luminita Stanciulescu-medic specialist ATI

2 comentarii

Din categoria anti-age, antiinflamator, vasodilatator, vitamine naturale

2 răspunsuri la „CRAMPE MUSCULARE

  1. Johnf608

    Im thankful for the post. Great. eddkebdafgdb

  2. Johne580

    Enjoyed examining this, very good stuff, thankyou . While thou livest keep a good tongue in thy head. by William Shakespeare. ggkaakgebcfe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s