REUMATISMUL DEGENERATIV-KINETIC GEL,FRECTIA ELIDOR,EX REUMA

Reprezintă o entitate în care sunt incluse o serie de afecțiuni dintre care cele mai frecvent incriminate în apariția durerii sunt: osteoartrita (afecțiune inflamatorie la nivelul articulațiilor ce afectează toate vârstele), artroza (alterarea distructivă a cartilagiilor sau fibrocartilagiilor articulare, de natură degenerativă). Factorii de risc predispozanți sunt reprezentanți de sex (femeile după40 ani sunt mai predispuse), obezitate, eforturi fizice suprasolicitante, antecedente heredo-colaterale sau personale de boli articulare.

Clinic . Durerea este primul simptom care apare la încercarea de mobilizare a articulațiilor, mai ales dacă se exagerează sau după o perioadă mai lungă de repaus; de obicei dispare la repaus. Rigiditatea matinală sau după repaus, dispare după 1-2 minute de mișcare. Uneori în faze avansate determină pierderea completă a libertății de mișcare în articulația respectivă. Limitarea mișcărilor. Semne de inflamație-tumefacția, roșeața, creșterea temperaturii locale, durerea.

Uneori simptomatologia este ușoară și boala poate fi descoperită întâmplător cu ocazia unui examen radiologic. Alteori simptomatologia este ușoară și boala poate fi descoperită întâmplător cu ocazia unui examen radiologic. Alterori simptomatologia este atât de severă încât bolnavul nu mai poate efectua nici cele mai simple activități.

Tratament, obiective:

Profilaxia artrozei

Diminuarea procesdului inflamator și al durerii

Prevenirea deformărilor articulare și îmbunătățirea condiției fizice

Profilaxia artrozei se realizează prin tratarea tulburărilor endocrine, bolilor de nutriție și îndepărtarea focarelor infecțioase care induc crizele, artrita-artroza cu progresia modificărilor artrozice.

Tratamentul fitoterapeutic necesită în primul rând detoxifierea organismului cu Ursomax, Purofort și Depurex, pe o perioadăde 1-2 luni (2-3 cp/zi).

Diminuarea procesului inflamator și al durerii de realizeză prin utilizarea binomului terapeutic Elidor: terapia cu Frecție Elidor și Kinetic Gel  pentru neutralizarea mediatorilor inflamatori din focarele reumatice. Se aplică de cel puțin 3 ori pe zi, inițial Frecția Elidor apoi Gelul Kinetic, în foarte multe cazuri rezultatele fiind spectaculoase. O cale alternativă pentru aspirina vegetală este: Ex Reuma 2-3 cp/zi, până la diminuarea simptomatologiei.

Pacienții cu reumatism vor aborda un regim de viață de protecție locomotorie, vor face cure heliomarine, cure cu nămol.

Dr Sorin Godeanu

Reclame

7 comentarii

Din categoria antiinflamator, antireumatic, medicale

7 răspunsuri la „REUMATISMUL DEGENERATIV-KINETIC GEL,FRECTIA ELIDOR,EX REUMA

 1. POPA MIHAELA

  cum pot comanda produsele..KINETIC GEL SI FRECTIA ELIDOR?

  • Buna seara!Produsele Elidor le gasiti in farmaciile si magazinele naturiste din tara.In cazul in care nu exista pe stoc in farmacia din localitatea dumneavoastra,nu ezitati sa ne contactati pentru a remedia aceasta problema.Va multumim pentru interes.

 2. POPA MIHAELA

  EU SUNT DIN BUCURESTI, UNDE AS PUTEA SA LE GASESC, AM CAUTAT CAM PESTE TOT SI NU LE-AM GASIT

 3. Buna ziua! Multumim pentru intereres.Va rugam sa ne lasati o adresa de mail,pentru a putea coresponda.Va vom contacta apoi in cel mai scurt timp.

 4. Ion Diti

  Buna ziua! As dori sa cumpar Gel Venotonic – tonic venos , stimulent al circulatiei sanguine – 175 ml ELIDOR,unde il gasesc in farmacie la Pitesti ? Multumesc !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s